Benimsin 12. Bölüm iftira Şoku

Benimsin 12. Bölüm internetten izle,Benimsin 12. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 12. Bölüm izle ,Benimsin 12. Bölüm izle

Bir Garip Aşk Son Bölüm Bir Garip Aşk Yeni Bölüm izle

inteBenimsin sonrnete epeyce aratılan dizilerimiz içerisinde gelmesi Kanal 7’nin hafta sonları yayınlanan ve büyük bir talep ile izlenen dizisi Benimsin’in 12. Kısmı saat 16.00’da yayınlanacak. Benimsin yeni bölümde Shazia, Surraiya`ya Aaliya`nın düğünde kendisine hediye edilen altınları sattığını söyler. Hemen harekete geçen Surraiya ise Aaliya`yı küçük bir duruma düşürmek için Usman`ı eve çağırır ve ona Aaliya`nın yaptıklarını anlatır.

Fahad son anda gerçekleri Zain`e söyleyince o, Aaliya`yı annesine karşı savunur. Ayat, kendisini ajansı sahibi olarak tanıtan ve ona meslek öneri eden fotoğrafçının teklifi üzerine Mumbai`ye gider. öteki taraftan tefeciler Fahad`dın ödemeyi geciktirdiğini bahane ederek onun yekün borcunu 2 katına çıkarınca Fahad babasının otellerinden birisini ipotek ettirir.

Benimsin-12.-Bölümde-neler-olacak-özeti

Durumdan haberdar olan Aaliya, onu kurtarmak için Zain ile tehlikeli bir maceraya atılır.
Benimsin 12. Bölüm Full Tek Parça izle 15-05-2016,Benimsin 12. Bölüm Full izle,Benimsin 12. Bölüminternetten seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 12. Bölüm Hemen izle,Benimsin 12. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 12…

View original post 18 kelime daha

Yorum bırakın